Een website voor je vastgoedkantoor

Wil je een mooie en gebruiksvriendelijke website voor je vastgoedkantoor laten maken, dan helpen wij je met meer dan 10 jaar ervaring hierbij graag . De website is het visitekaartje van je vastgoedkantoor op het web.

In 2004 bouwden we onze eerste website voor een vastgoedkantoor met een admin-module zodat de beheerder ( lees eigenaar / immo-makelaar ) zeer gemakkelijk zelf zijn panden kon opladen , aanpassen en verwijderen.
Op die ontwikkeling hebben we steeds verder gebouwd om de websitemodule speciaal voor vastgoedhandelaars te blijven verbeteren en aanpassen.

Een greep uit de verschillende mogelijkheden en stappen

  • Bij het ontwerpen van je website hoort eerst het grafische werk erbij. We maken een mooie layout , horende bij die van je vastgoedkantoor .
  • Een content management systeem of maw een admin gedeelte met een paswoordbeveliging laat je je panden zelf beheren ( beschrijving , foto's, adres, legale informatie opladen , aanpassen, verwijderen )
  • Heb je ook klanten in andere talen in je vastgoedkantoor ... met onze vertaalmodule ( vooral NL / FR / UK / D ) kan je een pand in 1 taal opladen en automatisch weergeven in meerdere talen.

Interesse of wens je meer informatie over onze vastgoedwebsites , bel ons op 0477 53 53 23 of mail op info@m-sphere.be

website vastgoedkantoor vastgoed website